آهای، با شما هستیم-
ای خارج نشینهای بیدرد اموی-
که به جنگ امامت آمده اید،-
ای تحریف گران اسلام و قرآن،
در دیروز،-
و ای جعل کنندگان،-
احادیث و روایات-
در دیروز و امروز.
ای به خواب رفته گان غافل- و ای به خواب زدگان حق گریز- ما را از مرگ نترسانید،- که شیعه را از مرگ باکی نیست.
ای هواداران مروانی،
ای سفیانی های حق ستیز-
وامویهای امروزی-
ای دشمنان آشکار و نهان علی،-
ای قاتلان علویان-
در دیروز و امروز-
ما مسلمانیم.
کتابمان قرآن-
و نهج البلاغه-،
مکتب انسان سازی-
و سنت ما،-
راه پیامبر،-
و ائمه اطهار است و بس.
در میان اینهمه غم تاریخی- این همه مشکلات زندگی، بیماری،کم پولی، بیدردی دوستان نیمه راه- گمان نکنید،- ما از علی خسته ایم- و از حسین دل گسسته ایم- و از اسلام بریده ایم- زهی خیال باطل،- راه شیطانی اتان باطل باطل است. ما با پول،بی پول با مشکل،بی مشکل- با دوست،بیدوست،- آرامبخش قلبمان الله است- آن آفریدگار یگانه، آن یکتا فریاد رس عالمیان،- و تنها و تنها- راه رستگاری،- قرآن،قرآن،قرآن- و انجام دستورات الهی پیامبر،- و ائمه اطهار(ع) است و بس. و این مذهب برحق ماست.
خسته ام من خسته
خسته از تاریخم،
خسته از آن همه دنیا طلبان-
خسته از تشنگان مصلحت-
آنها که واژگونه کردند،-
تاریخ اسلام مسلمین را.
خسته از ابن عوفها،خالدبن ولیدها
خسته از نو اشرافیت دیروز،-
که علی را تنها گذاشتند.
خسته ام از نو دنیاطلبان،-
این دین پناهان امروزی-
ساکنان برج و باروهای-
لندن و امارات و سعودی!
که به تنها گذاشتن مذهب اهل بیت،-
چانه خسته میکنند،-
و خصم وار فرمان میدهند.
*****
امان از طلقا، همان عفو شدگان فتح مکه- آن آزادشدگان بدست پیامبر رحمت،- ابوسفیانها، معاویه ها و....... و تاریخ بیزار از ظلم آنها،- وبیزار و تبدارتر- از جاده صاف کنهای اشرافیت دیروزی،- و ارتجاع و نژادپرستی اموی امروزی. ***** ای غافلان- و ای خام اندیشان- هرگز از ما شیعیان علوی نخواهید- تا بگذاریم- جلوی نام معاویه ها،- عمرو عاصها و ... رضی الله عنه. دین ما اسلام است- نه به بت پرستی کهنه و نوین- نه به شخصیت پرستی- نه به شرک و کفر، نه به اشرافیت،- نه به نژادپرستی،- نه به صهیونیسم جهانی- و نه به،- استعمار نوین امروزی. مذهب من،مذهب ما،- نه مصلحت اسلام سفیانی،- بلکه مذهب راستی و حقیقت،- مذهب تشیع علوی میباشد.
ای یاران،
ای همقطاران مومن
علی امروز هم تنهاست-
او نسل بیدارش را به شناخت می خواند؟
کدامین شناخت؟
محبت علی در دل-
اقرار عشق علی بر زبان حقگو-
و معرفت راه پاک علی در علم و عمل.
*****
امامت و رهبری علی و فرزندانش منطقی برای عاشقان علم و عمل،-
و علی بزرگ الگوی انسان-
در همه ادوار تاریخ بشریت.
*****
گذشته گذشت.....
و شد آنچه نباید میشد-
ولی امروز-
چه می باید کرد؟
امروز باید برد-
دلمان را به مهمانی عقل،-
و از خود سوالی نماییم،راهگشا.
آیا امروز علی تنها نیست؟
آری آیا امروز علی تنها نیست؟
باید چشمها را باز کرد-
جور دیگر فهمید_اندیشید،
تا دگر بار حس کرد،
علی، فاطمه و فرزندانش تنهایند.
باید کاری کرد کارستان
تا راه علی مصون بماند-
از مکر و خدعه،
خنده به لبان، و تیغ در دستان،-
همان جبهه دشمنان امامت و ولایت.
*****
باید دوباره رویید
باید پوست انداخت-
باید با قرآن دوست شد
و با نهج البلاغه آشتی کرد-
و به صحیفه سجادیه دل داد.
باید در دل،
باید در زبان و در عمل-
بود یک شیعه علوی راستین،-
اهل متانت،علم،منطق و عمل علوی-
و بی شک یک ایرانی علوی-
این چنین بوده و است،-
و امروز آگاهتر،بیدارتر،هوشیارتر-
اثبات می کند به جهانیان-
که تشیع علوی،-
فهم درست اسلام است-
و جز این نیست.
تشیع علوی، عمل به قرآن-
به سنت پیامبر که در راه-
اهل بیت عصمت و طهارت هویداست.
آری آری شیعه علی بودن
پاسخی است به ندای وجدان،-
انسان سرگردان امروزی-
تاآرام گیرد با یاد خدا-
و راه پاک پیامبر،علی و فرزندان،-
و این تنها راه نجات من و توست.....
او کیست؟
سر نهاده بر چاه،
تنها، دور از مردم غافل
همانهایی که آنجا که باید باشند-
نیستند-غایبند،
و یا در خواب و یا در نماز-
این است، که او تنها ماند.
آری او علی است-
آنکه انسانیت از وجودش دگربار معنی گرفت.
مرد چند بعدی-
مرد علم و ایمان و عمل.
همسری در خانه،
یاوری برای یتیمان،
دانشمندی برای حل مسائل-
و یک قاضی بزرگ،-
در میدان عدل و قضاوت،
جهادگری مبارز-
بر علیه ظلم و جهل و اشرافیت،-
پدری مهربان برای فرزندان-
خطیبی بزرگوار -
و تاثیر گذاری معجزه آسا و آرامبخش-
دشمن ظالمان و دوست مظلومان-
معلمی دلسوز برای شاگردان-
و رهبری بی بدیل-
امام و پیشوای شیعیان علوی-
از دیروز تا امروز و تا همیشه تاریخ.
آری او تنها علی است.
20- طه [رمزى استخطاب به پیامبر اسلام]
در این سوره، خطاب به پیامبر اکرم، داستان شگفت موسى و برخوردش را با فرعون و جادوگران و شیوه انحرافى سامرى را درحرکت ارتجاعى او در جامعه بسوى شرک و نجات قوم بنى اسرائیل از چنگ نظام فرعونى را بیان کرده تا دلگرمى پیامبر و آموزش مسلمین فراهم آید. در قسمت آخر سوره از فرمان سجده بر آدم و اغواى ابلیس و هبوط و خروج آدم از بهشتیاد شده است.
از سورههاى مکى است و 135 آیه دارد. و به نام سوره «حکیم» هم یاد شده است و نام دیگرش هم سوره «کلیم» است.
11- هود [نام یکى از پیامبران]
علاوه بر یادى که از هود - پیامبر قوم عاد - در آیات 50 تا 60 شده است، این سوره مشتمل بر معارف الهى و احکام و عبادات، و آغاز و فرجام خلقت مىباشد و از آیه 25 تا 45 سرگذشت مفصل نوح پیامبر و همچنین سرگذشت صالح و لوط و شعیب و موسى نقل شده است.
این سوره 123 آیه دارد و در سال 9 بعثت در مکه نازل شده است. پیامبر فرموده: سوره هود مرا پیر کرد. این بخاطر آیه 112 است که خدا دستور به استقامت مىدهد.
1- فاتحه [گشاینده]
چون قرآن با این سوره شروع مىشود و این سوره آغازگر قرآن است، «فاتحه» نامیده مىشود. بخاطر حمد و ستایشى که در این سوره از خداوند بعمل آمده نام دیگرش سوره «حمد» است. و نیز بنام «شکر» و «وافیه» و «نور» هم از آن یاد مىشود. نام دیگرش «سبع المثانى» است و نیز «ام الکتاب». امام صادق(ع) فرموده است: سورهاى که اولش ستایش، وسطش اخلاص و آخرش نیایش است. (تفسیر برهان ج 1 ص 42.)
این سوره 7 آیه دارد و در سال سوم بعثت آمده و چهل و سومین سوره است که در مکه نازل شده است. بعضى هم این سوره را اولین سوره دانستهاند.
2- بقره [گاو ماده]
در آیات 17 تا 73 این سوره داستان فرمان خدا به بنى اسرائیل، مبنى بر کشتن و ذبح کردن گاو، بیان شده است.
این سوره کلا در مورد مؤمنین و مشرکین و منافقین و خلقت آدم و بدعتهاى اهل کتاب و ماجراهاى موسى و بنى اسرائیل و بناى کعبه توسط حضرت ابراهیم و نعمتهاى خداوند و مسائل قصاص و وصیت و قتال با مشرکین و نکاح و طلاق و ربا و مجادله ابراهیم با مشرکین بر سر اعتقاد به توحید و تغییر قبله و احکامى از حج و ارث و روزه و ... مىباشد. آیة الکرسى، آیه 255 این سوره است.
286 آیه دارد و بیشتر آیاتش در مدینه و پس از هجرت نازل شده است.
3- آل عمران
عمران پدر حضرت مریم بود. خاندان عمران عبارت مىشود از عمران و همسرش و مریم و عیسى. در آیه 33 مىخوانیم:
«خداوند، آدم و آل ابراهیم و آل عمران را بر جهانیان برگزید.»
در این سوره، که 200 آیه دارد و در سال سوم هجرت در مدینه نازل شده است از توحید و مقاومت در برابر دشمنان و مردم شناسى و در رابطه با جنگ بدر و احد و زندگى مسلمین در آن فراز و نشیبها، سخن مىگوید. در بخشى هم ولادت مریم و عیسى و نصارى و مجادله با اهل کتاب مطرح است و از شیوههاى عمل مخالفان و مخالفتهاى یهودیان هم سخن به میان آمده است و در کل، بشارتى براى اصحاب پیامبر است. میان آمده است و در کل، بشارتى براى اصحاب پیامبر است.
4- نساء [زنان]
در قسمتهائى از این سوره، مسائل و احکامى درباره ازدواج با زنان و حقوق آنان و روابط خانوادگى و حل اختلافات و مسئله ارث و طلاق و ... بیان شده است. از آیه 136 به بعد، تشریح روحیات منافقین است.
از موضوعات دیگر این سوره، احکام نماز و جهاد و هجرت و شهادات و تجارت، حالات اهل کتاب، و همچنین شئون جامعه اسلامى است که بر ویرانههاى سنتهاى جاهلى بنا مىشود. و دستورات اجتماعى اسلام در این سوره ذکر شده است.
این سوره در مدینه و پس از هجرت نازل شده است. و 176 آیه دارد.
5- مائده [سفره و خوان غذا]
در آیه 112 تا 115 حواریون و پیروان عیسى(ع) از او درخواست مىکنند که براى اطمینان بیشتر، خداوند از آسمان، خوان غذا فرود آورد. و عیسى از خداوند مىخواهد که:
«پروردگارا! براى ما غذائى از آسمان نازل کن تا براى اول و آخر ما عید باشد و نشانهاى از تو ... ».
نام دیگر سوره، «عقود» است. این سوره داراى 120 آیه است و پس از هجرت، در مدینه جزء آخرین سورههائى است که نازل شده و عمدتا تاکید آیاتش بر بناى اجتماعى اسلامى، بر پایه بینش توحیدى و مبارزه با خرافات و شرکها و تاسیس روابط صحیح اجتماعى و احکام حلال و حرام مىباشد. حرمتشراب و قمار، در آیه 90 آمد است.
و از این رهگذر، مسائلى از عهد و پیمان و حدود و قصاص و داستهائى از هابیل و قابیل و از بنى اسرائیل نیز بیان شده است، که در زمینه مسائل حقوقى و جزائى مىباشد. مطالب مربوط به غدیر خم در آیات 3 و 67 بیان شده است.
6- انعام [احشام و چهارپایان]
در قسمتهائى از آیات 136 تا 144 و رسوم و سنتهاى جاهلى را در باره گاو و گوسفند و شتر و بز و قربانى و گوشت آن بیان کرده و در اصلاح عقائد انحرافى آنان در مورد این حیوانات کوشیده است.
تلاش همیشگى قرآن در اصلاح «عقیده» انسان بخصوص در مورد الوهیت و عبودیت، در این سوره روشن است و در همین باره به مسائلى از قبیل توحید و نبوت و معاد و احتجاج با مشرکین و برخى وظائف شرعى پرداخته است.
این سوره 165 آیه دارد و جز 6 آیه، بقیه در مکه و قبل از هجرت نازل شده است و بنا به نقلى آیات 20، 23، 91، 93، 114، 140، 151، 152، 153، از این سوره، مکى است. این سوره، پس از سوره «حجر» نازل شده است. سوره «حجر» نازل شده است.
7- اعراف [جائى است میان بهشت و جهنم]
در آیات 45 تا 48 از گروهى که در قیامت، در اعراف خواهند بود یا مىکند و از خطابهاى آنان با اهل بهشت، در رابطه با اعمال و پاداشها سخن مىگوید. بنا به تفسیرى هم، این اصحاب اعراف، ممکن است ائمه باشند که در حدیث است که:
«نحن الاعراف» - ما اعرافیم که یاران خود را مىشناسیم و هر کس که ما را بشناسد و ما او را بشناسیم وارد بهشت مىشود.(تفسیر البرهان ج 2 ص 17.)
این سوره، بیشتر روى سخن با مشرکین دارد و نیز مؤمنین، و از سرنوشت انسانها در طول تاریخ در رابطه با وفا به عهد خدائى و نیز فرجام کار انسان در آخرت، و عذاب و پاداش و عرش و ساعت و قرآن و ... سخن مىگوید و از آیه 148 به بعد، اشاره به رجعتى که در قوم موسى بصورت گوساله پرستى پیدا شد مىکند. خطاب «یا بنى آدم» چندین بار تکرار شده و لحن هشدار دهنده دارد. این سوره در مکه و قبل از هجرت نازل شده و 206 آیه دارد. هشدار دهنده دارد. این سوره در مکه و قبل از هجرت نازل شده و 206 آیه دارد.
8- انفال [منابع و ثروتهاى عمومى در طبیعت]
در نخستین آیه این سوره، حکم ثروتهاى عمومى و اینکه از آن کیست و چگونه و در چه راهى مصرف مىشود، بیان شده است این سوره به نام «بدر» هم گفته شده زیرا پس از هجرت به مدینه و وقوع جنگ بدر در ماه رمضان، این سوره در سال دوم هجرى نازل شده است و متضمن مسائلى مربوط به جهاد و غنائم و انفال و هجرت مىباشد.
نزول این سوره پس از اولین حرکت مسلحانه مسلمانان (جنگ بدر) درخور تامل و دقت است. به جمعبندى نقاط قوت و ضعف و ارزیابى عمل مسلمین پرداخته و رهنمودهاى متناسبى مىدهد.
این سوره 75 آیه دارد و نود و سومین سورهاى است که نازل شده است.
9- توبه [بازگشت]
در آیه 2 سخن از این است که اگر مشرکین از راه کج و انحرافى خویش باز گردند و حق را بپذیرند به نفع آنهاست.
این سوره، بخصوص در 40 آیه اول، اعلام جنگ با مشرکین و منافقین و اولتیماتوم با آنهاست و (آخرین حرف)ها را با آنها مىزند. و بخاطر همین لحن حاد، بدون «بسم الله الرحمن الرحیم» شروع مىشود.
از آخرین سورههاى نازل شده در سال هشتم هجرى و به روایتى در سال نهم در مدینه است و از نظر ترسیم خط مشى حکومت اسلامى با قبایل و گروهها و جناحهاى مخالف و روش سیاسى اسلام، در روابط و عملها، اهمیتخاصى دارد.
روحیه شهادت طلبى مسلمین و رسیدن به «احدى الحسنیین» در آیه 52 مطرح شده است و در آیه 107 ماجراى مسجد ضرار و توطئه منافقین بیان گردیده است.
نام دیگر این سوره «برائت» است. بنا به اعلان برائت و بیزارى نسبت به مشرکین پیمان شکن. و بهمین جهت هم در اول سوره بسم الله ... نیست زیرا بسم الله نشان امان و رافت است و سوره برائت، بر داشتن امان است و در آن، شمشیر است.(از على علیه السلام. به نقل مرحوم طبرسى.)
در این سوره، مفصلا درباره منافقین بحثشده است و مشت آنان را در رابطه با مسائل مبارزاتى و اقتصادى باز کرده است و به همین جهت نام دیگرش «فاضحه» یعنى رسوا کننده است. داراى 129 آیه است.
10- یونس [نام یکى از پیامبران]
در این سوره که 109 آیه دارد و در مکه نازل شده، علاوه بر یادى از یونس پیامبر، مسائلى در مورد توحید و رسالت انبیاء و سرگذشت امتهاى گذشته بمیان آمده است. که قوت قلبى براى مسلمین است و عبرتى است براى مخالفان عنود و سرکش. بخصوص سرگذشت هلاکت بار فرعون و سپاه او و غرق شدنشان.
{1} حضرت امام صادق(ع):
" کل شهر محرم، و کل یوم عاشورا ، و کل ارض کربلا "
.....وقتی در صحنه حق و باطل نیستی، وقتی شاهد عصر خودت و شهید حق و باطل جامعه ات نیستی،هر کجا می خواهی باش،چه به نماز ایستاده باشی،چه به شراب نشسته باشی،هر دو یکی است.
شهادت"حضور در صحنه حق و باطل همیشه تاریخ است.
و غیبت؟!
آنهایی که حسین را تنها گذاشتند و از حضور و شرکت و شهادت غایب شدند،اینها همه با هم برابرند،هر سه یکی اند:
چه آنهایی که حسین را تنها گذاشتند تا ابزار دست یزید باشد و مزدور او،و چه آنهایی که در هوای بهشت،به کنج عبادت خزیدند و با فراغت و امنیت حسین را تنها گذاشتند و از درد سر حق و باطل کنار کشیدند و در گوشه محرابها و زاویه خانه ها به عبادت خدا پرداختند، و چه آنهایی که مرعوب زور شدند و خاموش ماندند.
زیرا در آنجا که حسین حضور دارد_ و در هر قرنی و عصری حسین حضور دارد_هر کس که در صحنه او نیست،هر کجا که هست،یکی هست،مومن و کافر،جانی و زاهد،یکی است.
این است معنی این اصل تشیع،که قبول هر عملی،یعنی ارزش هر عملی،به امامت و به رهبری و به ولایت بستگی دارد.
اگر او (2-امامت و رهبری)نباشد،همه چیز بی معنی است.....{3}
1-حسین وارث آدم-صفحه34( هر ماهی محرم، و هر روزی عاشورا ، و هر زمینی کربلاست )
2-مولف مجله
3-کتاب حسین وارث آدم-مجموعه آثار19 از معلم شهید دکتر علی شریعتی-صفحه205
توجه-توجه-هم وبلاگی های عزیز ::
شیعیان متعهد،اندیشمند و راستین علوی:: با عرض سلام و آرزوی سلامتی و سعادت جاویدان.
ای شیعیان فارسی زبان، ای هموطنان شیعه علوی امان، در این برهه حساس تاریخی که دشمنان عقل،استقلال،مذهب و اعتقاد، با سلاح تزویر و خیانت علمی به جنگ آزادگی، ومذهب و اعتقادمان آمده اند، بر ما است که با سلاح پرتوان عقل-ایمان و عمل از کمپین هواداران امامت و عدالت حمایت معنوی نماییم-و با نگارش مقاله ها، اشعار،دل نوشته ها ، ساختن کلیپهایی در مضمون امامت و تشیع علوی ، نگارش کتبهای ارزشمند و راهگشای علمی و تحقیقی و ..... به وظایفمان به اندازه توان،استعداد و هنرمان کاملا عمل نماییم و به همگان در جهان ثابت نماییم-شیعیان علوی همیشه در هر برهه تاریخ آگاه،هوشیار و بیدارند. - دوستان عزیز،هم وبلاگی های محترم، کاربران آگاه و اندیشمند، به هر طریق ممکن عقلی و اسلامی در رساندن پیام غدیر و تبلیغ و آگاهی بخشی در مورد اصول مترقی امامت و عدالت، و سایر آموزه های اسلامی و علوی بیشتر و با انگیزه تر از قبل بکوشیم-زیرا اینک بخش آشکار شده دشمن،غلاف از شمشیر بیرون کشیده و به جنگ و ستیز رودر روی فکری شیعیان علی(ع)آمده است. - یاران بزرگوار: فکر نکنیم،تنهایی و مظلومیت علی(ع) مربوط به قرون گذشته است،منطق علی،راه علی و وجود نازنین علی امروز تنهاتر و مظلوم تر است-زیرا دهها هزار وبلاگ و وبسایت و دهها کانالهای فارسی،عربی،انگلیسی و ...به جنگ مکتب الهی و انسانی علی و حسین آمده اند. - خوانندگان و کاربران عزیز: ما که می گوییم،حق علی پایمال شد، چنین نیست-علی خود حق بود و حق پایمال شدنی نیست، این حق ما و این حق مردم بود که از 1400سال قبل تا همیشه تاریخ پایمال شده است-پس ای شیعیان علی به یاری دین خدا بشتابیم و بیش از این نگذاریم، باز هم علی و فرزند بزرگوارش حضرت مهدی موعود(ع)تنها و مظلوم تاریخ خود باشد.بشتابیم تا دیر نشده است. - یاران محترم:از کمپین هواداران امامت و عدالت برای مبارزه و جهاد فکری و قلمی با دشمنان پیدا و پنهان تشیع علوی، از طریق نوشتن نظرات، مقاله ها و..... در این وبلاگ و یا وبلاگ و وبسایتهای خود حمایت نماییم. - هم وبلاگی های محترم :: خواهشمندیم لطف نمایید و متن بالا را در وبلاگهای خود بصورت گسترده برای اطلاع دیگران منتشر نمایید.متشکریم. منتظر نظرات،پیشنهادات و انتقادات ارزنده شما عزیزان هستیم. { کمپین هواداران امامت و عدالت }